Se tilbud på papiraviser nedenfor

Bestil en god gammeldags papiravis du kan få på tryk. Se udvalgte tilbud nedenfor.

Annoncer
Dagbladet Holstebro
Dagbladet Holstebro
Bestil Dagbladet Holstebro og få en måned gratis oveni.


Tilbuddet gælder kun nye abonnenter
Dagbladet Ringkøbing Skjern
Dagbladet Ringkøbing Skjern
Bestil Dagbladet Ringkøbing Skjern og få en måned gratis oveni.


Tilbuddet gælder kun nye abonnenter
Dagbladet Struer
Dagbladet Struer
Bestil Dagbladet Struer og få en måned gratis oveni.


Tilbuddet gælder kun nye abonnenter
Folkebladet Lemvig
Folkebladet Lemvig
Bestil Folkebladet Lemvig og få en måned gratis oveni.


Tilbuddet gælder kun nye abonnenter
Frederica Dagblad
Frederica Dagblad
Bestil Fredericia Dagblad og få en måned gratis oveni.


Tilbuddet gælder kun nye abonnenter
Fyens Stiftstidende
Fyens Stiftstidende
Bestil Fyens Stiftstidende og få en måned gratis oveni.


Tilbuddet gælder kun nye abonnenter
Fyns Amts Avis
Fyns Amts Avis
Bestil Fyns Amts Avis og få en måned gratis oveni.


Tilbuddet gælder kun nye abonnenter
Horsens Folkeblad
Horsens Folkeblad
Bestil Horsens Folkeblad og få en måned gratis oveni.


Tilbuddet gælder kun nye abonnenter
JydskeVestkysten
JydskeVestkysten
Bestil JydskeVestkysten og få en måned gratis oveni.


Tilbuddet gælder kun nye abonnenter
Randers Amtsavis
Randers Amtsavis
Bestil Randers Amtsavis og få en måned gratis oveni.


Tilbuddet gælder kun nye abonnenter
Vejle Amts Folkeblad
Vejle Amts Folkeblad
Bestil Vejle Amts Folkeblad og få en måned gratis oveni.


Tilbuddet gælder kun nye abonnenter
Viborg Stifts Folkeblad
Viborg Stifts Folkeblad
Bestil Viborg Stifts Folkeblad og få en måned gratis oveni.


Tilbuddet gælder kun nye abonnenter
Århus Stiftstidende
Århus Stiftstidende
Bestil Århus Stiftstidende og få en måned gratis oveni.


Tilbuddet gælder kun nye abonnenter
Derfor skal du vælge et avisabonnement på papir

Et rigtigt avisabonnement er et, hvor du modtager avisen hver dag på papir. For selv om nyhedsstrømmen flyder digitalt, giver papiravisen dig en mulighed for fordybelse uden afbrydelse. Samtidig kan alle se, at du læser avis, og ikke bare fiser tiden af med et spil på din mobil eller tablet. Det er bare nogle af grundene til at vælge et avisabonnement på papir.

I gamle dage var søndagsavisen ugens intellektuelle højdepunkt i mange danske familier. Den blev bragt ud med avisbud tidligt om morgenen, eller slæbt med hjem fra bageren, når der blev hentet friskt morgenbrød.

For søndagsavisen var tyk, bestod af mange sektioner, og havde mere end rigeligt med læsestof til hele familien til en lang, doven søndag.

Avisabonnement på papir – et anakronistisk statement
I dag lyder det som et fortidslevn. For vi er vant til, at nyhedsstrømmen flyder digitalt – hele tiden. Det giver dig nyhederne, næsten før de er sket. Og de leveres lige der, hvor du oftest har din opmærksomhed: På din smartphone.

Så hvorfor skulle du dog tegne abonnement på noget så outdated som en papiravis, der kun kommer en ny version af én gang hver dag – og som du nogen steder i landet først kan få med posten, dagen efter den er trykt?

Svaret er enkelt: En papiravis er et statement!

For med en papiravis viser du, at du værdsætter tid til fordybelse. At du tør koble fra den digitale virkelighed med alle dens ustandselige distraktioner, fordybe dig i nyhederne, og give dig selv tid og ro nok til at få det hele med.

Du spilder ikke tiden
Med dit avisabonnement på papir fortæller du også alle andre, at du er typen, som er grundig, sætter dig ordentlig ind i tingene – og at du værdsætter de værdier, som gammeldags, analog teknologi giver os mennesker.

Nemlig ro, fokus og indblik.

Ja, det kan da godt være, at den helt unge, Tik-Tok-scrollende eller Instagram-smukke teenagere tænker, at du er en gammel morfar eller mormor, når du sidder der med din papiravis. Men de bliver også ældre og klogere engang, og indser, at verden er mere kompliceret og nuanceret end nogle sjove dansetrin og et bumsefrit fjæs.

For hvad er de sociale medier og diverse underlige spil?

Ikke andet end tidsspille!

Papir er ikke til lir!
Så ved at du vælger den gode gamle papiravis frem for dens hæsblæsende digitale søster, sender du også et klart signal om, at du ikke spilder tiden med digitalt fjant og fjæs. Men udnytter hvert minut til at blive klogere på verden, og udvide din horisont.

For papir er ikke til lir! Det har meninger, viden og detaljer.

Det praktiske aspekt
Samtidig viser stakken af gamle papiraviser dig med alt tydelighed, at tiden går. Avisen fra i går får følgeskab af avisen fra i dag, når du er færdig med at læse den.

Det kildne punkt ved stakken af aviser, er imidlertid, hvad du gør ved dem, når du er færdig med at læse dem.

For selvfølgelig kan du bare smide dem ud. I dag har vi nemlig et godt genbrugssystem, som er kommet helt hjem til den lokale skraldespand i vores indkørsel. Så du kan smide avisen i rummet til papirgenbrug med god samvittighed – den skal nok blive genbrugt.

Du kan selvfølgelig også gemme den selv.

For en gammel papiravis er altid praktisk at have ved hånden.

Den kan bruges til alt lige fra at skåne bordet mod jord og andre urenheder, når du skal have pottet stueplanterne om og til at fungere som skånende indpakning, den dag du eller nogen du kender, skal flytte.

Du kan også bruge den til at klaske en flue eller myg med. Prøv det med din iPad! Så kan du ærgre dig resten af dagen over, at skærmen fik en revne, og nu skal skiftes.

Fornemmelsen af mennesker
Der er også et vist hyggeligt aspekt ved at tegne et avisabonnement på papir. For den avis, der lander i din postkasse, eller ligger i en pose i din indkørsel hver dag, har været gennem masser af hænder for at komme frem til dig.

Det er noget helt andet end de digitale nyheder. De er jo stort set kommet frem til dig uberørt af andre menneskehænder, end fingrene på den journalist, som skrev teksten på sit tastatur.

En papiravis har været i menneskehænder på trykkeriet, undervejs i distributionen, og senest i hænderne på det bud, som leverede den på din adresse.

Den afhængighed af en kæde af andre mennesker er der noget hyggeligt, trygt og livsbekræftende ved. For den fortæller os, at vi rent faktisk er mennesker, som har brug for hinanden. Det kan være svært at mærke noget til, hvis du bare læser nyhederne digitalt.

Men ja, selvfølgelig gør afhængigheden af andre mennesker dig også sårbar over for fejl og forglemmelser. Det kan du selvfølgelig også vælge at se positivt på. For der er ikke noget, der kan få os op af stolen og få blodet til at pumpe hurtigere, end når avisen udebliver.

For er du rigtig avislæser med avisabonnement på papir, er den nye avis dagens højdepunkt. Det skal ingen snyde dig for!

Køb avisabonnement på papir
Er du klar til at give din omverden et klart signal om, hvem du er?

Så bestil avisabonnement på papir lige her – eller del det med en god ven, og få en god undskyldning for at komme hinanden lidt mere ved i hverdagen, når avisen skal udveksles hver dag.

Se tilbud på papir aviser »